Heippahei!

Kirjoittelen tässä nyt myös eilisen osalta. Eilen tuli lähdettyä melkein puolentoista tunnin lenkille ja kulutettua yksi nakki ja kaneli-sokerikorppu joiden syömistä kaduin. :D Syötyä tuli siis 19 pisteen verran, mutta liikuntapisteet korjasivat tilanteen. Niin ja eilen tuli syötyä huonosti lounasta (en siis normaalisti jätä koulussa syömisiäni tuohon tasolle...), kun tarjolla oli mitä oli, mutta siis eilisen ruokalista näytti tältä:

Aamupala:

Kaurapuuro 125 g 1p
Profeel persikka-passion jogurtti 1p
Omenamehu 2dl 1p

Lounas:

Puolikas peruna 0,5p
Salaattia 0p
Vispipuuro 40 g 0,5p
Ruisleipä 1p
Flora laktoositon 1 tl 1p

Välipala:

Vaalea pääsiäislimppu 1,5p
Becel 1 tl 0,5p
Sokeri-kanelikorppu 1,5p

Päivällinen:

Jauhelihakeitto 250 g 2p
Reissumiehen puolikas 1p
Becel 1 tl 0,5p

Välipala:


Weetabix x2 2p
Rasvaton maito 2 dl 2p
Lakkahillo 1 rkl 0,5p
Kevyt nakki 1p

Yhteensä: 19 p + 5 liikuntapistettä

Olisihan sitä voinut paremminkin syödä, nyt kun katsoo listaa niin aika kummalliselta näyttää:D Siis kuka syö iltapalaksi Weetabixeja?! No minä ainakin... Ja jotenkin kalsiumitkin tuli saamatta, söin vain yhden jogurtin ja otin maitoa murojen kanssa. Noh, tästä opimme jotain?


Mutta nyt tähän päivään. Tähän mennessä on tullut syötyä jo 14 pisteen edestä! Herkuttelin tuossa äsken mämmillä, ajattelin että saanhan sitä nyt kerran vuodessa syödä... Mutta eihän tässä tarvitakkaan kuin iltapala enää ja sitäpaitsi menen tässä illalla vielä salillekkin! Joten ei hätää. Tähän mennessä syötynä siis:

Aamupala:

Bran Flakes -murot 30 g 1,5p
0,1 % jogurtti 150 g 1,5p

Lounas:

Kinkkukiusaus 1 dl 1,5p
Ruisleipä 1p
Flora laktoositon 1 tl 1p
Vispipuuro 100 g 1p

Välipala:

Profeel mansikka-greippi jogurtti 1p

Päivällinen:

Jauhelihakeitto 250g 2p

Välipala:

Appelsiini 0p
Mämmi 100 g 3p
Kevyt kerma 1 rkl 0,5p

Ja älkää ottako mun lounaista mallia, satun syömään koulussa hirveän huonosti.

Olo on aika voimaton, väsyttää kauhiasti mutta aion silti mennä kuntosalille. Minulla on usein iltaisin tällainen väsymys, mutta kun sinne salille lähtee niin huomaakin piristyneensä! Joten niskasta kiinni vain. Tässä joku päivä kirjaan tänne ylös painonvartijoiden keittokirjoista poimimiani reseptejä, jotka mielestäni ovat olleet hyviä, jos vain jotakuta vain kiinnostaa!

Ihanaa keskiviikkoiltaa teille !

-Kisu