Tästä se alkaa !

Oikeasti laihduttamiseni alkoi päiviä sitten, mutta nyt vihdoin sain itseni raahattua tähän tietokoneenkin ääreen ja perustettua tämän blogin.

Mutta ihan ensimmäiseksi saanen kertoa itsestäni jotain! Eli liikun blogimaailmassa salanimellä Kisu, mutta älkää kysykö miksi, sillä en itsekkään tiedä. Olen lukiota läpi kahlaava tyttö ja nyt tulee se tärkeä osa: EN ole ylipainoinen ja tiedän sen varsin hyvin itsekin. Mutta painoa sen verran, että sitä saa ruokavaliota muokkaamalla pois jopa 7 kg ja olisin silti edelleen normaalipainoinen. Ja tiedoksi vielä, että olen siis laihduttanut yläasteella aikaisemminkin 7 kg ja nyt ne ovat tulleet lukion stressin myötä takaisin ja haluan ne ehdottomasti pois ja tarkoituksena olisi sitten myös pitää ne poissa!

Lasken siis painonvartijoiden pisteitä, apunani Points- ohjelmisto ja käytän päivässä 18 pistettä + liikuntapisteet eli syömättä en todellakaan aio olla! Karkit ja herkut jätän heti kättelyssä poissa, namia saan syödä ehkä 4-5 viikon päästä kerran viikossa TAI jos olen viikon aikana saanut pisteitä säilöön, voin herkutella vähän viikonloppuna ja silti laihdun! Lisäksi käyn kuntosalilla ja yritän tässä laihdutuksen aikana käydä myös lenkkeilemässä. Painotan nyt siihen, että laihdutan terveellisesti ja ilman nälkää ja kiukkua.

Alkutilanteeni on siis 165 cm 62,0 kg vyötäro 71 cm lantio 101 cm ja mittaan tuloksia joka viikko.
 
Yritän joka päivä kirjata myös tänne syömiseni, pisteiden käyttöni ja liikunnat. Ja yritän tietysti päivittää mahdollisimman usein, pakotan itseni kertomaan jokaisen hairahduksenkin (joita ei siis tule!) tänne ja pitämään laihdutuksen mukavana asiana. Lisäksi kerron välillä kevyitä, hyväksi toteamia ruokaohjeita, sillä tykkään kamalasti laittaa ruokaa!

Toivon, että tämä inspiroi muita nuoria laihduttamaan terveellisesti ilman kidutusta ja itkua! Laihdutaan yhdessä terveellisesti! :)

T. Kisu