Heissan!

Nyt on hiukan takkuillut tämä laihdutus parin päivän osalta, eilen ja toissapäivänä meni pisteet vähän yli kun oli pakko syödä parit juustoleivät... Mutta tänään olen taas ottanut itseäni niskasta kiinni! Saa nähdä onko seuraavana punnituksena lähtenyt painoa, sillä pääsiäisenä tuli kyllä syöty varmaan ne kaikki 2 kg takaisin. Mutta hope so, yritän ainakin pitäät nesteet kurissa! Eihän ne kilot välttämättä lähde enää niin nopeasti, kun on tässä käynyt kuntosalilla jo sen 4 kk ja lihaksia on tullut mukavasti. Että tuskin enää pääsen tuohon 55 kg kun on sen verran habaa tullut :D Mutta katsotaan..

Tänään söin aamulla Bran Flakes muroja 30 g (1,5p) maidon 1dl (1p) ja ananasmurskan 50 g (0,5p) kera. Koulussa söin makaronilaatikkoa n. 120 g (3p) ja mandariinin (0,5p). Äsken söin perunavelliä 140 g (2p) ja mehua 1,5dl (1p). Toistaiseksi pisteitä siis mennyt 9,5 p eli todella hyvin! Varmaan jää säästöönkin mukavasti, sillä ajattelin syödä kevyen iltapalan enää.

Viikonlopun kunniaksi hain Painonvartijoiden sivulta tällaisen keitto-ohjeen, jota aion tässä kokeilla ja kokeilkaa tekin ihmeessä! Kuulostaa aika erikoiselta ja sen takia aionkin kokeilla tätä :)

Juustoinen parsakaali-pastakeitto

Annosta
| 4
Pisteitä/annos | 3
Pisteitä/ohje | 12,5


2 perunaa, jauhoinen lajike
1 l vettä
2 kasvisliemikuutiota
1 (n. 350 g) parsakaali
1 purjo
2 tl kuivattua oreganoa
0,5 tl rouhittua mustapippuria
0,5 pkt (125 g) tuorepastaa
50 g sulatejuustoa (rasvaa max 10 %)
0,5 dl (n. 50 g) fetajuustokuutioita (rasvaa max 10 %)

1.Kuori ja paloittele perunat. Kuumenna vesi kiehuvaksi ja lisää joukkoon kasvisliemikuutiot ja perunat. Keitä miedolla lämmöllä kannen alla noin kymmenen minuuttia.
2.Irrota sillä aikaa parsakaalin kukinnot, paloittele ne ja leikkaa kuorittu varsi ohuiksi viipaleiksi. (Säästä halutessasi hieman pieniä kukintoja koristeeksi.) Halkaise, huuhtele ja viipaloi purjo. Lisää parsakaali ja purjo keittoon ja anna kiehua vielä reilut kymmenen minuuttia. Mausta oreganolla ja mustapippurilla. Soseuta keitto esimerkiksi sauvasekoittimella.
3.Lisää kuuman keiton joukkoon paloitellut nauhapastat sekä sulatejuusto nokareina. Kuumenna sekoittaen, kunnes juusto sulaa ja pasta on kypsynyt (n. 1 minuutti). Koristele keittoannokset fetajuustokuutioilla ja pienillä parsakaalin kukinnoilla.